Voetzorg Charlotte
Voetzorg en podologieKwalificaties en diploma'sSoorten klachten en behandelingenFoto'sLinksContactGastenboek
Voetzorg en podologie


Welkom op de website van Voetzorg Charlotte !

Voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze leggen dagelijks vele kilometers af. Meestal zonder dat we er naar omkijken.

Pas als er problemen ontstaan, staan we er even bij stil hoe waardevol en tegelijkertijd kwetsbaar ze zijn. Dan realiseren we ons vaak dat we ze wat beter moeten verzorgen.
Regelmatig en kwalitatief goed onderhoud is beslist geen overbodige luxe. Hierdoor kunnen grote problemen vaak worden voorkomen.
De voetzorgverlener (pedicure) is de aangewezen persoon voor goede voetverzorging.

Mochten de voetproblemen steeds terugkomen, dan kan een podoloog bekijken waar de problemen vandaan komen. Als de oorzaak verholpen kan worden, zullen de voetproblemen niet meer terug komen of sterk verminderen. De podoloog behandelt niet alleen voetklachten. Ook voor knieklachten en houding-gerelateerde klachten kunt u bij de podoloog terecht.

Heel veel voetproblemen onstaan, of verergeren door verkeerd schoeisel. Schoenen moeten niet alleen passen bij de voetvorm en voetlengte, ze moeten ook passen bij de activiteit.
Dat voor de activiteit "strandwandeling" een paar hakkenschoenen niet geschikt is, dat begrijpen mensen wel. Maar ook in minder uitgesproken situaties is het belangrijk het meest geschikte paar schoenen te vinden voor de activiteit. Hierin kan de podoloog een adviserende rol spelen.
 
Dr. Comfort levert comfortschoenen die veel voetproblemen kunnen voorkomen en verhelpen. Ze worden persoonlijk en in overleg uitgekozen, geadviseerd en aangemeten.


Mijn doel is om samen met u een passende oplossing te zoeken voor uw specifieke voetprobleem.


.

Voetzorg en podologieKwalificaties en diploma'sSoorten klachten en behandelingenFoto'sLinksContactGastenboek